Brokerski poslovi

 
 

Brokerski poslovi su poslovi posredovanja u kupovini i prodaji hartija od vrijednosti po nalogu klijenta, u svoje ime a za tuđ račun, uz naplatu provizije.

CG Broker-Diler ima dugogodišnje iskustvo u brokerskim poslovima i od osnivanja je među vodećim brokerskim kućama po učešću u ostvarenom prometu i broju berzanskih transakcija. CG Broker-Diler je u brokerskim poslovima posredovao za preko 60.000 klijenata. Klijenti su pravna i fizička lica, domaća i inostrana.

CG Broker-Diler obavlja brokerske poslove tako što, nakon zaključenja opšteg ugovora o zastupanju u obavljanju poslova sa hartijama od vrijednosti (HOV), prima naloge klijenata za kupovinu i prodaju HOV kojima se trguje na Montenegroberzi i nakon potvrde prijema naloga unosi ih u berzanski sistem trgovanja u skladu sa zahtjevom klijenta.

Nadoknada za posredovanje je brokerska provizija koja se naplaćuje u skladu sa Cjenovnikom usluga (postavljen je u dijelu Opšta akta)

Prijem naloga klijenata vrši se, radnim danima u periodu od 8:00 do 16:00 časova, u sjedištu CG Broker-Diler, putem faksa, e-maila, kao i na svim šalterima Atlas banke. Proceduru prijema naloga i potrebne uslove za prijem naloga možete pogledati u našim Pravilima poslovanja (u dijelu Opšta akta).

CG Broker-Diler u brokerskim poslovima za klijente vrši kupovinu i prodaju akcija, obveznica, investicionih jedinica, tj. svih registrovanih HOV na Montenegroberzi, isključivo po nalogu i instrukcijama klijenata, uz maksimalno nastojanje da se za klijenta ostvari najbolji mogući učinak. Takođe, posredujemo i u kupovini i prodaji HOV na primarnom tržištu.

CG Broker-Diler je vaš siguran izbor u brokerskim poslovima!